tisdag 30 september 2014

Träningsdagbok | 30 september

Tisdag 30 september
Idag på idrotten så hade vi stafetter, alltså lite olika saker. Det var någon som man skulle springa fram till bänkar som stod i mitten av idrottshallen och sen göra 10 stycken "sprattelgubbe hopp" och sen fram till väggen ta ett hopprep och hoppa 10 stycken hopp, ungefär. En som man skulle springa fram till en bänk och göra " kaninhopp" fram över bänken sen springa till väggen och tillbaks.

Jag tycker att det blev väldigt bra träning eftersom det var så pass lite vila mellan varje gång blev det nästan som intervallträning. Men jag tycker det var kul eftersom att det var grupper som skulle komma på olika stafetter blev det roligare än om man skulle köra samma sak om och om igen.

Att göra olika stafetter med lite vila mellan varje är verkligen konditionsträning. Men vi gjorde ju också olika stafetter och då tränade man olika beroende på vilken stafett, men man tränade ryggen när man gjorde situps och när man gjorde höga hopp som man skulle ner på magen emellan och då tränade man också magen, när man hoppade hopprep tränade man benen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar